ЗДР!!Искам да попитам дали някои си е купувал ключ за 147 от Миланомоторс или някаква цена.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ключ за Алфа 147
Collapse
X
-
Ето ти тема само, че за 156... и там се споменават за твое съжаление цени от порядъка на 400лв от Милано Моторс + 60лв, ако нямаш код карта за ключа...
Чети :
http://clubalfaromeo.com/forum/showt...EA%E0%F0%F2%E0
п.с. Ако мога да попитам защо ти е ключ? Изгубил си твоя или нещо се е повредил? Има линк в тази тема, която ти дадох по-горе за ключар, от който колегите са много доволни...! ТОй може да се опита да ти направи ключ за доста по-малко пари!!!Last edited by digitalundgrd; d.m.y г., 16:56.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Колега и моята 147-ца я взех само с 1 ключ.
Човека от който я взех ми каза че имал само един.При това единствения ми ключ,няма копчета за багажника и за централното,доста кофти ми се получава,когато съм извън колата и ми се налага да слагам нещо в багажника,всеки път трябва да влизам в колата и да натискам паник бутона,ама какво да се прави...
sigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Comment
-
Е аз като го имам и не работи точно ботона за багажника, файда нулева ... а иначе освен, ако не си имал 2 и си затрил единя, а в каското си написал, че са два не си струва да си изкарваш втори, но трябва да внимаваш с единствения, че затриеш ли го става весело !---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90
Comment
-
Първоначално публикувано от nastybg Покажи съобщениеЕ аз като го имам и не работи точно ботона за багажника, файда нулева ... а иначе освен, ако не си имал 2 и си затрил единя, а в каското си написал, че са два не си струва да си изкарваш втори, но трябва да внимаваш с единствения, че затриеш ли го става весело !
Еее на теб пък да не ти работи бутона,що не ходиш да ти го оправят.Аз също бих си взел такъв ключ,ама кой ли знае колко ще ме одрусатsigpic
ex 147 JTD by Turbon
Giulietta multiair - the new passion
Comment
Comment